VEELGESTELDE VRAGEN

Heb jij een vraag over de Verskadokaart? Bekijk hier de veelgestelde vragen. Wij doen er alles aan om jouw vragen zo goed en volledig mogelijk te beantwoorden.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Cards image

Met de Verskadokaart kan je voor € 10,- heerlijke verse producten uitzoeken bij één van de deelnemende locaties, waaronder slagerijen, groentewinkels of kaasspeciaalzaken. Een overzicht van de deelnemende locaties vind je hier. Kies bij de door jou gekozen locatie heerlijke, verse producten t.w.v. € 10,- en lever jouw kaart in.

Heb je meer besteed? Dan kan je op andere wijze het resterende bedrag bijbetalen. Als je minder besteed vindt er geen teruggave van het resterende bedrag plaats. Maak het gehele bedrag dus lekker op!

De Verskadokaart is door heel Nederland te besteden bij de deelnemende locaties. Bekijk het overzicht hier.

Nee, je kan de Verskadokaart niet in combinatie met andere (kortings)acties en/of aanbiedingen gebruiken, tenzij de betreffende locatie anders aangeeft.

De Verskadokaart wordt eenmalig verstrekt. Daarom is het helaas niet mogelijk om een nieuwe kadokaart aan te vragen.

Ja, de Verskadokaart is éénmalig in zijn geheel te besteden binnen de geldende verzilvertermijn. Indien je niet de volledige waarde van de kaart besteedt, vindt er geen teruggave van het resterende bedrag plaats. Maak het bedrag dus lekker op!

Het saldo van de Verskadokaart is altijd € 10,- en dient in één keer besteed te worden binnen de geldende verzilvertermijn. De einddatum van jouw Verskadokaart vind je op de achterkant van de kaart. Staat er geen 'geldig tot'-datum op de kaart? Dan kan je de geldigheid van jouw Verskadokaart ook controleren via de geldigheidschecker op de homepage.

Aan de Verskadokaart zijn geen extra kosten verbonden. De Verskadokaart heeft een geldelijke waarde van € 10,-.

Heb je meer besteed? Dan kan je op andere wijze het resterende bedrag bijbetalen.

Het is niet mogelijk jouw Verskadokaart in te wisselen voor geld of een ander arrangement.

De Verskadokaart is 2 jaar geldig na uitgifte, tenzij anders vermeld. De einddatum van jouw Verskadokaart vind je op de achterkant van de kaart. Staat er geen 'geldig tot'-datum op de kaart? Dan kan je de geldigheid van jouw Verskadokaart ook controleren via de geldigheidschecker op de homepage. Na het verlopen van jouw Verskadokaart vindt er geen restitutie plaats.

De verzilvertermijn van uw Verskadokaart is 2 jaar. Na deze 2 jaar is het niet mogelijk om de geldigheid van jouw kaart te verlengen.

De Verskadokaart is hier beschikbaar als e-voucher. Fysieke kaarten zijn binnenkort beschikbaar voor losse verkoop. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor B2B? Neem contact op met Touch Incentive via sales@touchincentive.com

Wil jij jouw locatie aanmelden als acceptant voor de Verskadokaart? Lees hier eerst meer over de deelname aan de Verskadokaart of schrijf je direct in via het online inschrijfformulier.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden. Dit kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@verskadokaart.nl.